JUICEoMan

JUICEoMAN je presa za proizvodnju hladno-ceđenih sokova, koja olakšava proces proizvodnje i omogućava da jedna osoba sa lakoćom može da proizvede velike količine sokova.

Brzina ceđenja je 150l na sat, što je oko 1,000 litara isceđenih sokova za jednu radnu smenu. Navedeni kapacitet prese se odnosi na vreme potrebno za proizvodnju soka i ne uključuje vreme potrebno za merenje, pranje proizvoda i punjenje sokova u flašice!

Radni vek prese JUICEoMan je neograničen!

Presa je napravljena od nerđajućeg čelika i inoxa.

Posebno je ojačana na delovima koji trpe opterećenje prilikom ceđenja što garantuje dugogodišnji rad bez mogućnosti kvara.

Konstrukcija prese, svi sklopovi i motori omogućavaju rad prese u 3 smene, 365 dana godišnje. 

Mi smo jedina firma na svetu koja proizvodi prese za hladno ceđene sokove i hladno ceđene sokove i zbog toga možemo da garantujemo za kvalitet naših sokova i naše prese JUICEoMan. 

JUICEoMan presa na kojoj mi cedimo sokove radi bez prekida i bez kvarova od 2016. godine.
O nama

Prednosti prese JUICEoMan

 • Olakšava proces proizvodnje i omogućava da jedna osoba sa lakoćom može da proizvede velike količine sokova;
 • Mehanička ruka prese u odnosu na ostale sisteme ceđenja ima olakšan proces rendanja proizvoda;
 • Lakoća rada uz manje snage potrebne za ručni pritisak proizvoda;
 • Brzina rada, jedna osoba brze radi jer jedna ruka ostaje slobodna za ubacivanje voća;
 • Tiši i mirniji rad motora;
 • Laka za pranje i održavanje.

Najveći benefit proizvodnje sokova presom JUICEoMan je proizvodnja velike količine sokova za kratak vremenski period, sto obezbeđuje uštedu vremena, radne snage i novca uz smanjivanje troškova proizvodnje.

Prednosti prese JUICEoMan

Proizvodnja hladno-ceđenih sokovaProizvodnja Detox sokova od voća i povrćaProizvodnja sokova na biljnoj baziŠta je sve neophodno za pokretanje biznisa hladno ceđenih sokova? 

 • JUICEoMan presa
 • Prostor za proizvodnju od 25m2
 • Frižider za gotove proizvode 
 • Sudopera za pranje voća i povrća
 • Radna površina za merenje i odlaganje sirovine i gotovih proizvoda

Kako treba da izgleda proizvodnja? 

Pored rada na presi, jedan zaposleni radnik može da radi i sve ostale operacije potrebne za proizvodnju hladno-ceđenih sokova.

JUICEoMan kuhinja je organizovana na prostoru od 25m2, postavljena je u HACCP toku, gde svaka namirnica u procesu proizvodnje ide ka gotovom proizvodu i ne ukršta se sa prljavom sirovinom.

Radniku je smanjeno kretanje na minimum pa je iskorišćenost njegovog rada izuzetno visoka. Proces proizvodnje je postavljen po rednim brojevima od 1 do 7, gde je presa postavljena u centralni proizvodni proces.

JUICEoMan Kuhinja

Koje su osobine vreće?

Specijalna vreća koja se koristi za ceđenje sokova omogućava da dobijeni proizvodi budu bistri i 100% čisti hladno ceđeni sokovi.

Vreće spadaju u potrošni materijal, specijalno su namenjene za proizvodnju hrane (sokova) i namenski su napravljene za JUICEoMan presu.

Rok upotrebe jedne vreće je 3-6 meseci u zavisnosti od inteziteta ceđenja i vrste soka koji se cedi (sok od jabuke, vreća 6 meseci, a sok od limuna vreća ce trajati 3 meseca)

Održavanje?

Pranje i održavanje prese je veoma lako.

Potrebno je samo da pored prese imate priključak za vodu kojom posle procesa proizvodnje lako operete presu i delove koji su u kontaktu sa proizvodima. 

Šta JUICEoMan razlikuje od drugih presa?

Jedna osoba potrebna za rad na presi.

Mehanička ruka prese u odnosu na ostale sisteme ceđenja ima olakšan proces rendanja proizvoda. 

Najbolji odnos cena i kvalitet

Zašto je JUICEoMan dobar za pokretanje biznisa hladno cedjenih sokova?

Potrebna je samo jedna osoba za rad na presi!

Najveći benefit proizvodnje sokova presom JUICEoMan je proizvodnja velike količine sokova za kratak vremenski period, sto obezbeđuje uštedu vremena, radne snage i novca uz smanjivanje troškova proizvodnje.